• 2 Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Διαβάστε Περισσότερα
  • 3 Αυξήστε τις πωλήσεις σας προσελκύοντας νέους πελάτες και αγορές μέσω ενός χρηστικού ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • 4 Σχεδίαση ιστοσελίδων για iphone κινητά τηλέφωνα. Δώστε νέα πνοή στο site σας και "λύστε τα χέρια" στους χρήστες που επισκέπτονται την σελίδα σας από mobile συσκευές.
  • 5 Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization)

Καλωσορίσατε

Η σωστή σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα για την επιτυχημένη παρουσία σας στο internet. Η webcasa με ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα καλύπτει τις απαιτήσεις της νέας εποχής σε ότι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και τον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας. Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχει στις ιστοσελίδες που σχεδιάζει, παρουσιάζει ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προιόν.

Απευθυνόμαστε σε οποιουδήποτε μεγέθους επιχείρηση που χρειάζεται να ενισχύσει το προφίλ και τις υπηρεσίες της μέσω μιας πετυχημένης προβολής στο διαδίκτυο. Οι πολυάριθμες λύσεις μας προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος στην τελική μορφή κάθε έργου.Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες της webcasa:


Στατικές Ιστοσελίδες

Στατικές εταιρικές ιστοσελίδες, ιδανικές για το πρώτο σας βήμα στον χώρο. Μπορούν να περιέχουν εικόνες και στοιχεία της εταιρίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Περισσότερα

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Δυναμικές ιστοσελίδες και εφαρμογές, για εσάς που απαιτείτε συνεχή ανανέωση και πλήρη έλεγχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας σε πραγματικό χρόνο, από όπου βρίσκεστε.

Περισσότερα

E-commerce

Ηλεκτρονικά καταστήματα eshop, εφαρμογές για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, καταλόγους προϊόντων, συστήματα παραγγελιών, κρατήσεων και αποθήκης.

Περισσότερα

SEO / Web Marketing

Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας. Ανασχεδιάζουμε και η κατασκευάζουμε ιστοσελίδες φιλικές προς το χρήστη, και προς τις μηχανές αναζήτησης.

Περισσότερα


Web Hosting

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) και κατοχύρωσης domain name σε αξιόπιστα ευρωπαϊκά data centers μέσω ευέλικτων πακέτων για κάθε τσέπη...

Περισσότερα

Mobile Web Design

Σχεδίαση ιστοσελίδων για iphone κινητά τηλέφωνα. Δώστε νέα πνοή στο site σας και "λύστε τα χέρια" στους χρήστες που επισκέπτονται την σελίδα σας από mobile συσκευές.

Περισσότερα

Εταιρική Ταυτότητα

Ολοκληρωμένες λύσεις δημιουργίας ή ανανέωσης της εταιρικής σας ταυτότητας. Γραφικά - Λογότυπο, Επαγγελματική κάρτα, σχεδιασμός διαφημιστικών φυλλαδίων...

Περισσότερα

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών παρέχουμε επιπλέον υπηρεσίες που είναι δυνατόν να συνδιαστούν με τα βασικά πακέτα υπηρεσιών της webcasa.

Περισσότερα


Τελευταία νέα

Mozilla Firefox - Αναβάθμιση 3.6.7

Posted by webcasa on Jul 23 2010Η Mozilla  αναβάθμισε τον browser της στην έκδοση 3.6.7. Αυτή η έκδοση δεν φέρνει μαζί της νέες λειτουργίες αλλά έχουν γίνει μερικά πράγματα όσον αφορά στη βελτίωση της ασφάλειας και της ευστάθειας λειτουργίας της. Συνολικά αντιμετωπίστηκαν 76 bugs. Δέκα εκ των οποίων ήταν, σύμφωνα με τα επίσημα Release Notes, κρίσιμα, ενώ άλλα επτά είχαν χαρακτηριστεί ως σημαντικά... 

Αναλυτικά για την αναβάθμιση